UW INSTALLATEUR VOOR 
verwarming

Centrale verwarming installeren en vernieuwen

Vervangen, vernieuwen of installeren van uw verwarmingsinstallatie? Maes J & Zoon te Edegem ( Antwerpen ) is de installateur die u zoekt. Maes J & Zoon verzorgt de installatie van condensatieketels, warmtepompen, zonneboilers, vloerverwarming, …… en dit enkel met hoogstaande merken en materialen zowel voor nieuwbouw als renovatie. 


Als erkend installateur centrale verwarming heeft Maes J & Zoon gekozen om samen te werken met Buderus voor condensatieketels, warmtepompen en zonneboilers. Het familiebedrijf Maes J & Zoon werkt ook met Itho Daalderop voor de condensatieketels en installaties met specifieke warmwater vereiste. Wenst u hier meer info over, contacteer de specialisten van Maes J & Zoon. 


Hebt u specifieke eisen voor het inregelen van uw installatie dan werkt Maes J & Zoon met Honeywell voor de individuele ruimteregelingen via Evohome, Smart regelingen (via wifi applicatie ) Honeywell Lyric en weersafhankelijk via Honeywell Smile. Voor elke installatie is er een regeling mogelijk.

Hebt u vragen over de plaatsing van radiators of vloerverwarming. Wenst u meer info over verwarmen met zonne-energie of aardgasinstallaties, contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Gratis offerte

Itho Daalderop

Vloerverwarming & radiators

Boilers, waterbehandeling en schoorsteen