uw LOODGIETER in edegem, antwerpen

Erkend loodgieter in Edegem, Antwerpen

Bent u op zoek naar een loodgieter die u eerlijk en betrouwbaar advies geeft, dan bent u bij familiebedrijf Maes J & zoon te Edegem (Antwerpen) aan het juiste adres. 


Last van een lek, blijft het water staan of wordt het niet meer warm? Onze herstellingsdienst is snel bij u in regio Antwerpen. Wij kunnen u niet alleen helpen met het installeren, we helpen u tevens graag bij het onderhouden van dergelijke elementen in uw woning. 


Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in dépannage, herstellings werken en montage. Wilt u uw huidige installatie vernieuwen? Of wilt u eindelijk uw lang verlangde droom badkamer? Dan bent u bij Maes J en Zoon ook aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van uw sanitair, verwarmingen monteren, (zonne)boilers monteren en leggen leidingen aan.


Onze loodgieter diensten in regio Antwerpen
De diensten die wij als loodgieter in Antwerpen aan kunnen bieden zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk; installatie, onderhoud en reparatie. Wij zijn Cerga erkend gasinstallateur en zijn gespecialiseerd in centrale verwarming en verzorgen zowel de installatie en vernieuwing als onderhoud en herstelling van uw verwarmingsinstallatie. Zonneboilers, warmtepompen, vloerverwarming en energiezuinige maatregelen kennen geen geheimen voor Maes J & Zoon. 


Voor de renovatie van uw badkamer kan u ook op de deskundigheid van Maes J & Zoon rekenen. Doordat wij deze totaaloplossing kunnen aanbieden, heeft u in ons een partner voor de lange termijn. Zo kunt u weer voor jaren vooruit. 


Meer weten over onze diensten of direct geholpen worden? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Antwerpen? Contacteer ons vandaag nog

Gratis offerte