WARMTE 
POMPEN

Warmtepompen

Het grote voordeel van een warmtepomp is dat hij zijn warmte uit de omgeving haalt. Uit de lucht, water of de grond. Deze gerecycleerde warmte wordt gebruikt om uw woning te verwarmen. Een warmtepomp is ongeveer 70 procent zuiniger dan gas. Het is dus een zeer energiezuinig apparaat dat uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint. Wanneer u een warmtepomp laat installeren heeft u recht op een premie van de overheid.

De voordelen van een warmtepomp:

  • Hij zorgt voor meer wooncomfort. Een warmtepomp garandeert een stabiele temperatuur in huis. Zeker in combinatie met vloerverwarming. 

  • Hij betaalt zichzelf terug. De energierekening wordt een pak minder.

  • Het energielabel van uw woning zal met de installatie van een warmtepomp worden opgewaardeerd. Dit betekent dat uw huis meer waard wordt.

  • U bent minder afhankelijk van prijsschommelingen op de energiemarkt.

Meer informatie over warmtepompen vindt u op onze informatiepagina over onze diverse producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over warmtepompen

Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Antwerpen, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)