Sanitair

Kan uw badkamer wel een facelift gebruiken. Of bent volop bezig met een renovatie- of nieuwbouwproject en gaat het aanpakken van de badkamer u boven uw pet? Bij Maes J & Zoon kunt u ook terecht voor al uw werken aan de badkamer. Of het nu gaat over het installeren van een bad, douche of toilet, wastafel of kast of een complete metamorfose van uw badkamer. Wij maken er een prachtbadkamer van waar u graag zult vertoeven.Loodgieterij

Ook voor herstellingen en vervangingen kunt u bij ons terecht. Een lekkende kraan of een doorlopend toilet stoort niet alleen, het kost u ook handenvol geld – voor niets. Laat het mankement daarom snel herstellen door onze vakmannen, voor wie de loodgieterij geen geheimen kent. Wij plaatsen uw sanitaire toestellen volgens de regels van de kunst. Zo kunt u weer voor jaren vooruit. En u kunt ook bij ons terecht voor een nieuwe boiler of een compleet nieuwe cv-installatie!


 

Ontstoppingen

Verstopping in huis 
Een verstopte wc of afvoer in keuken of badkamer is vervelend en onaangenaam. Ga zeker niet zelf aan de slag met chemische middelen. Die kunnen namelijk gaten in uw leidingen branden en dan bent u nog verder van huis. Schakel ons in. Maes J & Zoon is specialist in ontstoppingen. Wij beschikken over hoogtechnologisch materiaal dat helemaal wordt afgestemd op de situatie in uw woning.

Verstopping in het riool
Is uw woning aangesloten op een verouderd rioleringsstelsel? Dan is het zinvol om uw riool eens onder de loep te nemen voor het te laat is. Wij doen dat met geavanceerde camera-inspectie die risico's op verstoppingen of breuken meteen aan het licht brengt. Is er een ingreep nodig dan staan we meteen paraat. We maken niet alleen komaf met verstopte wc's, maar zijn ook specialist in het onderhouden en herstellen van riolen.

Neem contact met ons op