top of page

SLIMME THERMOSTATEN

Slimme thermostaten met app

In veel gezinnen is het niet altijd noodzakelijk dat de volledige woning steeds wordt opgewarmd. Misschien zijn er studerende kinderen waarbij het alleen nodig is om de slaapkamer op te warmen, misschien zit u 's avonds alleen in de living en hoeft de badkamer niet mee verwarmd te worden. Met een slimme thermostaat kan elke ruimte apart worden verwarmd zonder de hele woning op te warmen. Enkel daar waar het nodig is op dat moment. Slimme thermostaten die apart kunnen worden aangestuurd met een app welke de temperatuur in de verschillende ruimtes regelt. 

Wanneer u nog lekker ligt te slapen zorgt het Honeywell Evohome System ervoor dat de badkamer al aangenaam verwarmd wordt en wanneer u na een verkwikkende douche de keuken en woonkamer in stapt zijn die ook al behaaglijk warm. Overdag als iedereen aan het werk/naar school is, gaan de radiatoren uit en wanneer u thuis bent schakelen ze weer aan waar en wanneer u dat wenst. Het Honeywell Evohome System schakelt alleen die ene radiator in, in plaats van uw hele centrale verwarming. 

Zo gaat er absoluut geen onnodige energie verloren. Ziet een syteem met slimme thermostaten ook wel zitten en wilt u meer weten over het unieke Honeywell Evohome System? Contacteer ons voor meer info!

Bij Maes J & Zoon kunnen we u er alles over vertellen. En we staan paraat indien u het Evo Home System bij u thuis wilt laten installeren.
Neem contact met ons op!

Vanuit Edegem servicen wij gemeentes in Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Energiezuinige maatregelen

Slimme thermostaten van honeywell

bottom of page