top of page

Herstelling van uw centrale verwarming in regio Antwerpen

Storing aan uw verwarmingsketel betekent geen verwarming thuis en kan ook betekenen dat u geen warm water hebt... Problemen met de cv ketel, maak niet uit welke, zijn altijd vervelend! 
 

Wij voeren herstellingen aan iedere verwarmingsinstallatie, condensatieketel, aardgasinstallatie met de grootste zorg uit. Zijn er problemen met uw boiler, vloerverwarming of warmtepomp? Ook dan kan u bij ons terecht. Met de juiste vervangingsstukken van de bekendste chauffage merken komt dit zeker op korte termijn in orde. 

Herstellingen van alle merken centrale verwarming

Wij zijn in staat om met verschillende soorten en types van verwarmings-installaties om te gaan en te herstellen. De onderdelen van cv ketels zijn meestal dezelfde. Toch is het belangrijk om enkel onderdelen te gebruiken volgens de voorschriften van de fabrikant. 


Wij werken met alle chauffage merken en zijn specialist in de merken Buderus, Vaillant, Honeywell, Henco, Jaga, Junkers, Daalderop, etc. Wij zijn erkend gaskeurder in hoogste rang en Cerga voor gas gehabiliteerd installateur. 

Cv ketel onderdelen herstellen / vervangen

De meest voorkomende problemen met centrale verwarming hebben te maken met een defect aan de cv ketel, de cv-inrichting met randapparaten ( boiler / warmtepomp / geiser... ) en het rookafvoerkanaal ( schoorsteen )


Indien blijkt dat bepaalde onderdelen niet herstelt kunnen worden, dienen ze vervangen te worden. De meeste onderdelen zijn meestal per direct leverbaar en kunnen direct vervangen worden tijdens het nazicht van onze technicus.

Prijzen van herstellingen aan centrale verwarming

Wij zijn graag transparant over onze prijzen van herstellingen aan uw cv ketel, boiler en andere verwarmingstoestellen. De prijs van herstellingen zijn echter moeilijk van te voren in te schatten. De prijs van de herstellingswerken wordt bepaald door een aantal factoren zoals:

  • transportkosten

  • werkuren

  • kosten onderdelen

  • administratiekosten

  • al dan geen onderhoudscontract

1.png

Herstelling van uw cv ketel in regio Antwerpen (niet in het weekend)

Schakel ons gerust in wanneer u een defect ontdekt aan uw centrale verwarming en deze zo snel mogelijk wilt laten herstellen (niet in het weekend). Een directe interventie nodig? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 03 458 34 33. Wilt u zorgeloos de winter door, dan sluit u het best een onderhoudscontract af. 

We leveren snelle interventies, onderhoud en herstellingen in regio Antwerpen: Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek.

Herstelling en reparatie van verwarmingsketels

Herstelling en raparatie van boilers & waterbehandelings installaties

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)

bottom of page