top of page

MJZ heating: verwarming en sanitair

Erkend installateur in regio Antwerpen

Met bijna 40 jaar ervaring op de teller staat MJZ heating elke dag klaar met een eerlijke en betrouwbare service voor alle klanten. Als erkend installateur zij wij vooral actief in de regio Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in centrale verwarming en installeren deskundig nieuwe installaties. Daarnaast kennen duurzame oplossingen, zoals warmtempomen en vloerverwarming, geen geheimen voor ons. Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u bij ons terecht. 

Klaar voor een nieuwe badkamer? MJZ heating verzorgt met plezier de installatie of renovatie van uw badkamer. Ook voor onderhoud aan uw sanitaire voorzieningen helpen wij u graag verder. Een lekkende kraan of een toilet dat blijft lopen: we gaan er mee aan de slag. 

Over MJZ heating in Edegem

chauffage

Van installatie, vernieuwing tot onderhoud en herstelling van condensatieketels en warmtepompen.

sanitair

Ook voor de installatie en renovatie van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

contact

Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om uw verwarming te vernieuwen? Bekijk de prijzen en info.

MJZ heating vervangt, vernieuwt of installeert verwarmingen

Een degelijke verwarmingsinstallatie: een echte must voor elk huishouden. 

MJZ heating is erkend installateur voor centrale verwarming in de ruime regio rond Antwerpen. Om een hoogwaardige service te garanderen, werken we enkel samen met kwalitatieve merken, zoals Buderus en Honeywell. 

Dankzij onze jarenlange expertise kunt u bij ons rekenen op eerlijk advies. Een milieuvriendelijke condensatieketel, of een duurzame gasketel? We installeren, vernieuwen of herstellen uw verwarmingsinstallatie en gaan daarbij samen op zoek naar de oplossing die het best aansluit bij uw noden. Wij zijn ook thuis in duurzame energieoplossingen en zijn erkend installateur van warmtepompen. 
 

Badkamerrenovatie en sanitaire installaties

MJZ heating is gespecialiseerd in de installatie en renovatie van badkamers. Heeft u problemen met uw sanitair, of wilt u een boiler laten installeren? Ook daarmee helpen we u snel verder. 

 

Een badkamer laten renoveren: het is niet iets wat u elke dag doet. Daarom raden we u dan ook sterk aan door u te laten bijstaan door een professional. Van afbraakwerken tot de installatie van een volledig afgewerkte badkamer: MJZ heating klaart deze klus voor u binnen een korte tijdspanne. 

 

Heeft u interesse in een zonneboiler of een warmtepomp voor warm water? We staan u graag bij met geschikt advies. 

Wij werken met sterke merken

bottom of page