top of page

UW BOILER SPECIALIST IN REGIO ANTWERPEN

Uw specialist in boilers & warmwatertoestellen

Een relaxerend bad of verkwikkende douche na een lange werkdag. Dat is zalig wegdromen, en genieten van het weldoende effect van water en warmte op uw lichaam. Tenminste, met een juist afgestemde, en zuinige boiler. Wij installeren vakkundig boilers en badverwarmers en garanderen u een vlekkeloos onderhoud.

Installatie van boilers

Maes J & Zoon repareert, vervangt of installeert een boiler eenvoudig en snel zonder enig breekwerk. Ook waterpompen en zonneboilers, die gebruikt worden voor het opwarmen van water, kennen voor ons geen enkel geheim. Wij kunnen u altijd adviseren over zo'n energiezuinige installaties. Denk er eens over na, het is ook beter voor de toekomst van onze planeet.

Onderhoud van boilers

Als uw gasboiler, indirect gestookte boiler of elektrische keukenboiler last heeft van kalkaanslag komt MJZ heating uw warmwatertoestel zo snel mogelijk voor u ontkalken. Kalkaanslag geeft een lagere wateropbrengst, verkort de levensduur en verhoogt uw gasrekening. Zorg er dus voor dat dit om de 3 à 4 jaar gebeurt. Als uw boiler prima werkt, hebt u op meerdere plaatsen in huis altijd snel en voldoende warm water.

Uw boiler specialist in regio Antwerpen

Maes J & Zoon uit Edegem (Antwerpen) plaatst, reinigt en onderhoudt gasboilers, elektrische boilers, keukenboilers en zonneboilers. Zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten zetten wij onze meer dan 30 jaar ervaring in om u snel en efficiënt een energiezuinige oplossing te bieden. Wij gebruiken alleen maar hoogkwalitatieve merken en materialen, zoals ACV, Buderus en DaalderopContacteer ons voor meer informatie.

Maesj en Zonen Edegem

Contacteer Maes J & Zoon als u meer info wenst over de installatie en herstelling van uw boiler

Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes zoals Antwerpen, Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Antwerpen, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

bottom of page