top of page

UW LOODGIETER
IN REGIO ANTWERPEN

Erkend loodgieter in Edegem, Antwerpen

Bent u op zoek naar een loodgieter die u eerlijk en betrouwbaar advies geeft, dan bent u bij familiebedrijf Maes J & Zoon te Edegem (Antwerpen) aan het juiste adres. 

Heeft u last van een lek, blijft het water staan of wordt het niet meer warm? Onze herstellingsdienst is snel bij u in regio Antwerpen. Wij kunnen u niet alleen helpen met het installeren, we helpen u tevens graag bij het onderhouden van dergelijke elementen in uw woning. 

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in depannage, herstellingswerken en montage. Wilt u uw huidige installatie vernieuwen? Of wilt u eindelijk uw lang verlangde droombadkamer? Dan bent u bij MJZ heating ook aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van uw sanitair, wij monteren verwarmingen en (zonne)boilers en leggen leidingen aan.

Onze loodgieter diensten in regio Antwerpen

De diensten die wij als loodgieter in Antwerpen aanbieden zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: installatie, onderhoud en reparatie. Wij zijn een Cerga erkend gasinstallateur en zijn gespecialiseerd in centrale verwarming. Wij verzorgen zowel de installatie en de vernieuwing als het onderhoud en de herstelling van uw verwarmingsinstallatie. Zonneboilers, warmtepompen, vloerverwarming en energiezuinige maatregelen kennen geen geheimen voor MJZ heating. 

Voor de renovatie van uw badkamer kan u ook op de deskundigheid van Maes J & Zoon rekenen. Doordat wij deze totaaloplossing kunnen aanbieden zijn wij een partner voor de lange termijn. Zo kunt u weer voor jaren vooruit. 

Meer weten over onze diensten of direct geholpen worden? Neem contact met ons op!

bottom of page