top of page

CV ONDERHOUD & HERSTELLING

Onderhoud en herstellingen van centrale  verwarming

Het familiebedrijf Maes J & Zoon te Edegem, Antwerpen, heeft bijna 40 jaar ervaring met het onderhoud van uw centrale verwarming. Ook voor de installatie staan wij klaar! Wij voeren het onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie, condensatieketel, aardgasinstallatie of andere na-service en herstellingen met de grootste zorg uit. Zijn er problemen met uw zonneboiler, vloerverwarming of warmtepomp? Ook dan kan u bij ons terecht. Wij werken tevens met condensatieketels van Buderus.

Verplicht onderhoud van verwarmingsinstallaties

Ook voor het verplichte onderhoud van uw verwarmingsinstallatie kan u bij ons terecht, met wettelijke attesten, zodat u in orde bent met de verzekering. Wij helpen er u ook aan herinneren: elke twee jaar sturen we een bericht aan onze vaste klanten dat er een onderhoud dient te gebeuren aan uw gasketel!

Uw loodgieter en installateur in regio Antwerpen

Snel hulp Nodig? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 03 458 34 33 voor een snelle en grondige interventie. 

Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes in regio Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Antwerpen, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Onderhoud en herstellingen van centrale verwarming

Onderhoud en herstelling van boilers & waterbehandelings installaties

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)

bottom of page