top of page

UW VERWARMINGSINSTALLATEUR IN MORTSEL

Uw erkend installateur van verwarming en sanitair in Mortsel

Uw warmtepomp installateur in Mortsel

Sanitair loodgieter in Mortsel

Badkamerrenovatie in Mortsel

Maesj en Zonen Edegem

Als erkend installateur zijn wij al bijna 40 jaar gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitair. Wij bieden een totaaloplossing aan voor onze klanten, van a tot z.

Zoekt u naar een specialist voor uw centrale verwarming in Mortsel? U kan bij ons terecht voor installatie, (wettelijk) onderhoud en herstellingen i.v.m. uw centrale verwarming, zoals:  

 • Vervangen, vernieuwen of installeren van uw verwarmingsinstallatie

 • Uw boiler laten vervangen 

 • Plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren etc.

 • CV Onderhoud in regio Mortsel.

 

Wij houden overal rekening mee en dankzij onze ruime kennis kunnen wij u ook vooraf informeren over alle belangrijke details en dit enkel met hoogstaande merken en materialen zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij adviseren u over de hedendaagse types verwarmingstoestellen, voor een pasklare oplossing: 

 • ultrazuinige (hybride) condensatieketels, 

 • duurzame gasketels, vloerketels, wandketels, etc. 

 • warmtepompen

 • zonneboilers, warmtepompboilers 

 • vloerverwarming 

 • energiezuinige maatregelen zoals thermostaten 
   

De warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning in Mortsel te verwarmen. Warmtepompen halen 70% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt maar ook je portemonnee. Met een warmtepomp kan je, afhankelijk van het type, je woning of je sanitair water verwarmen. Wij zijn erkend installateur in regio Mortsel van Buderus warmtepompen.

Lekt uw kraan? Is uw afvoer verstopt? Geen warm water meer? Nieuwe kraan, toilet of douche installeren? Voor al uw sanitair problemen in Mortsel kan u rekenen op de professionele en snelle service van onze oerdegelijke loodgieters. 


Zoekt u een sanitair loodgieter in de regio Mortsel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en vakmanschap gaan wij geen enkel probleem uit de weg. Of u nu renoveert of een nieuwe woning inricht, bij ons bent u aan het goede adres. We staan u graag bij met raad én daad. 

Onze specialisatie is de installatie en renovatie van uw badkamer. De vakmannen van MJZ heating kunnen deze klus in regio Mortsel voor u klaren op een tijdspanne van 2 à 3 dagen. Ook zonneboilers of waterpompen voor warm water kennen voor ons geen geheimen, want warm water op zonne-energie is niet alleen energiezuinig maar ook goed voor de toekomst van onze planeet..

Installatie van centrale verwarming in Mortsel

Installatie & renovatie van badkamers in Mortsel

Vloerverwarming & radiators in Mortsel

Boilers, waterbehandeling en schoorsteen in Mortsel

bottom of page