top of page

Meer comfort en luxe met badkamer renovatie in regio Antwerpen

Een badkamerrenovatie is de manier om de uitstraling, het comfort en de kwaliteit van uw badkamer te verbeteren. Zelfs met kleine aanpassingen creëert u relatief eenvoudig de badkamer van uw dromen. 


Op zoek naar een vakman in badkamerrenovatie? MJZ Heating is gecertificeerd en vanuit Edegem actief in heel de regio Antwerpen. Van een landelijke- tot een moderne badkamer, het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en budget heeft u de keuze uit een badkamerrenovatie of een fonkelnieuwe badkamer. 

Badkamerrenovatie voor ieder budget 

Geen zin in hak- en breekwerk? Met een kleine badkamerrenovatie is er geen hak- of breekwerk nodig. Een eenvoudige renovatie houdt vaak in dat u de sanitaire installaties laat vervangen. Dit maakt verbouwen in slechts 1 dag mogelijk. Denk aan het installeren van een mooi hangtoilet. Met een grote badkamerrenovatie worden badkamers van top tot teen aangepakt. Een grote renovatie is vaak binnen 1 week afgerond. 

Zijn er premies voor badkamerrenovatie?

GIs uw woning in Antwerpen minimaal 30 jaar oud? Dan komt u in aanmerking voor de renovatiepremie. De renovatiepremie houdt in dat u 20% of 30% van uw investering terugkrijgt in de vorm van een premie. Er zitten natuurlijk voorwaarden aan verbonden. Mogelijk biedt de gemeente Antwerpen een lokale premie aan. Of dit in uw situatie het geval is, controleert u gemakkelijk op premiezoeker.be


Bent u ouder dan 65 jaar? Dan heeft u mogelijk recht op de aanpassingspremie. Deze premie is speciaal voor het aanpassen van uw badkamer. Hoe hoog het premiebedrag is, is afhankelijk van meerdere factoren waaronder uw inkomen en het factuurbedrag. Ga naar premiezoeker.be  om hier meer over te lezen.

MJZ Heating is erkend installateur

Laat u adviseren en ga voor de beste kwaliteit! Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van badkamers. Wij renoveren uw badkamer met oog voor detail. 

Maesj en Zonen Edegem

Vanuit Edegem servicen wij gemeentes in Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Voorbeelden van grote en kleine badkamer renovaties

Uw badkamer installateur in regio Antwerpen

Vanaf het ontwerp van uw badkamer tot de installatie van uw sanitair en het plaatsen van uw meubelen is uw badkamerrenovatie bij ons in goede handen. Van MJZ Heating is vanuit Edegem actief in heel de regio Antwerpen.


Laat u adviseren en ga voor de beste kwaliteit! Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van badkamers. Wij renoveren uw badkamer met oog voor detail. Alles wordt  uiteraard volledig in samenspraak met u onder de loep genomen en bekeken. 
 

Vervolgens zorgen wij voor een offerte op maat, waarbij uw wensen en voorgenomen budget gerespecteerd worden. Bent u benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wij installeren & renoveren elke badkamer in Antwerpen (Edegem)

bottom of page