top of page

VERWARMING THERMOSTATEN

Thermostaten voor uw verwarming

Een thermostaat oftewel een cv-regeling is een schakelaar die uw centrale verwarming aanstuurt en zo de temperatuur binnenshuis regelt. Wanneer het warm genoeg is in huis, schakelt hij de verwarmingsketel automatisch uit. Met een thermostaat slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap:

U bespaart energie. 

De thermostaat zorgt ervoor dat de verwarmingsketel niet onnodig draait. Is het voldoende warm in huis dan schakelt het systeem de gasketel uit. Dat betekent een aanzienlijke besparing op de energiefactuur.

U geniet van meer comfort. 

Met een thermostaat is uw huis altijd goed op temperatuur. Wanneer u kiest voor een klokthermostaat kunt u ervoor zorgen dat de gasketel automatisch aanslaat op het uur van uw keuze. Dat is nog eens aangenaam thuis komen!

Er bestaan twee thermostaatsystemen:

Kamerthermostaat.

Regelt uw centrale verwarming op basis van de temperatuur in uw woning.

Weersafhankelijke thermostaat.

Stuurt uw gasketel aan op basis van de buitentemperatuur.

thermostaten

Welke thermostaat is het beste voor uw woning? MJZ heating adviseert u graag. Neem contact met ons op.

Vanuit Edegem servicen wij gemeentes in Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Energiezuinige maatregelen

bottom of page