top of page

HONEYWELL PRIJZEN & INFO

Honeywell thermostaten

Bij Maes J en Zoon kan u terecht voor de professionele installatie, het onderhoud en de herstelling van Honeywell thermostaten. Wij bieden diverse soorten Honeywell thermostaten. Hieronder vind u een oplijsting van de meest courante modellen. Andere modellen zijn uiteraard ook beschikbaar.

Honeywell Evo Home

Met de Honeywell Evo Home regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert. Regel uw comfort waar en wanneer u maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals u dat wilt – thuis, op het werk of onderweg. Verlaag uw energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

Honeywell T6 Slimme thermostaat

De Honeywell Lyric T6 is een slimme, programmeerbare thermostaat voor wandmontage. Een makkelijke oplossing voor het vervangen van bestaande thermostaten. Deze slimme thermostaat past zich aan aan jouw agenda,  helpt je om op energie te besparen en maakt je huis slimmer. Als de T6 thermostaat met de Honeywell Home app is verbonden, kan de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent. De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen.

Honeywell Round Connected

Met deze klassiek ogende connected-thermostaat van Honeywell Home regelt u in een oogwenk uw thuiscomfort. De Round Connected van Honeywell Home bedient u handmatig of met een gratis app voor smartphone of tablet zónder abonnementskosten. Installeren is eenvoudig – u hoeft de draadloze thermostaat niet met de cv-ketel te verbinden. De Round Connected kan gewoon op een voor u geschikte plek op de wand worden gemonteerd. U kunt de gewenste tijden en temperaturen ook voor zeven dagen vooraf programmeren. Zo bespaart u met de Round Connected direct op energie en komt u altijd thuis in een perfect verwarmde woning..

honeywell

Bij MJZ heating geven we u graag alle informatie over premies en vertellen we u graag welke ketel het meest geschikt is voor uw huis. Als erkend Honeywell installateur in de regio Antwerpen beschikken wij over de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. 

Cerga professionele installateur

Vanuit Edegem servicen wij gemeentes in Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

MJZ heating

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)

bottom of page