top of page

Onderhoud van uw verwarmingsketel in regio Antwerpen

MJZ Heating voor onderhoud van uw verwarmingsketel in regio Antwerpen 

Af en toe loopt het wel eens mis met uw boiler of er is een onderhoud aan uw verwarmingsketel nodig. Wij bieden u complete service rond onderhoud en herstelling van cv ketels, boilers, warmtepompen en aanverwante rand- apparatuur. 


Met de juiste vervangingsstukken van al onze bekendste merken Buderus, Honeywell, Vaillant en Junkers bent u verzekerd van jarenlang en zorgeloos gebruik van uw verwarmingsinstallatie. Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes in de provincie Antwerpen.  

Onderhoud van uw gasketel bespaart brandstof

Waarom is goed onderhoud van uw gasketel zo belangrijk? Wist u dat door het onderhouden van uw gasketel u tot 5% brandstof kan besparen en zo denkt u ook aan het milieu. Waarom het milieu? Ja, inderdaad: De broeikasgassen worden door een goed onderhoud ook beperkt. Goed onderhoud zorgt voor langere levensduur.

Onderhoud van uw verwarmingsketel is wettelijk verplicht

In Vlaanderen dient uw verwarmingsketelketel elke twee jaar onderhouden te worden. Hiertoe zal een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest uitgeschreven worden door onze erkende technici gasvormige brandstof. waarop de verschillende resultaten van de metingen zullen worden genoteerd. Meer informatie vind u in de folder Departement Leefmilieu, Natuur en Energie

Het ideale moment voor onderhoud aan uw cv-ketel. 

De ideale periode voor het onderhoud van uw cv-ketel is vanaf april tem september. Stel u tijdig in contact voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij onze klanten in nood in de winterperiode sneller van dienst zijn. Zijn deze maanden zo snel voorbijgegaan en bent u vergeten te bellen. Geen nood! Wij zullen u alsnog helpen. 

1.png

Uw verwarmings- installateur in de regio Antwerpen

MJZ Heating laat u in regio Antwerpen nooit in de kou staan met grondig onderhoud, en de snelle herstelling van uw verwarmingsketel voor een nette prijs. Is uw cv-ketel defect? Dan krijgen wij uw verwarming vlot en professioneel weer aan de praat. U kunt ons voor urgente problemen bereiken op het telefoonnummer 03 458 34 33.

We leveren snelle interventies, onderhoud en herstellingen in regio Antwerpen: Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek.

Onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels

Onderhoud en herstelling van boilers & waterbehandelings installaties

Vloerverwarming & radiators

Installatie & renovatie van badkamers

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)

bottom of page