top of page

UW VERWARMING INSTALLATEUR IN REGIO ANTWERPEN

Warmte is een van uw basisbehoeften. Net als voedsel en slaap. Investeer daarom in comfortabele centrale verwarming voor uw gezin. Daar gaan wij voor – elke dag opnieuw.

Verkoop, onderhoud en herstelling van verwarming in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf die u eerlijk en betrouwbaar advies geeft, dan bent u bij familiebedrijf MJZ heating te Edegem (Antwerpen) aan het juiste adres. Als erkend installateur zijn wij al bijna 40 jaar gespecialiseerd in centrale verwarming en verzorgen zowel de installatie en vernieuwing als onderhoud en herstelling van uw installatie. Ook duurzame oplossingen zoals warmtepompen, vloerverwarming en andere energiezuinige maatregelen kennen geen geheimen voor ons.

Bel ons direct voor herstellingen op 03 458 34 33

Verwarmingsketels voor elke situatie

Wij adviseren u over de hedendaagse types verwarmingstoestellen, voor een pasklare oplossing: ultrazuinige, milieuvriendelijke condensatieketel, duurzame gasketel, vloerketels, wandketels, etc. Wedden dat u het warm krijgt van onze verwarmingstoestellen? Omdat wij een erkend installateur zijn vinden wij het belangrijk om te werken met hoogstaande merken en materialen en daarbij zijn Buderus gaswandketels de paradepaardjes.

Energiezuinige warmtepompen

De warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning te verwarmen. Warmtepompen halen 70% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt maar ook je portemonnee. Met een warmtepomp kan je, afhankelijk van het type, je woning of je sanitair water verwarmen. Wij zijn erkend installateur van Buderus warmtepompen.

Slimme thermostaten voor verwarming

In veel gezinnen is het niet altijd noodzakelijk dat de volledige woning steeds wordt opgewarmd. Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat de verwarmingsketel niet onnodig draait. Daarnaast is de thermostaat ook middels uw smartphone te bedienen wanneer u niet thuis bent. Dat betekent een aanzienlijke besparing op de energiefactuur. Met een slimme thermostaat is uw huis op het juiste moment altijd goed op temperatuur. Dat is nog eens aangenaam thuis komen!

U wilt uw CV-ketel vervangen? Neem contact met ons op. Wij gidsen u graag door ons ruime aanbod zuinige verwarmingsketels. Voor gegarandeerd veilige warmte, binnen uw budget. Uw bonus? Een lage energiefactuur. En knusse gezelligheid, natuurlijk!

Vanuit Edegem servicen wij gemeentes in Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Hebt u vragen over de plaatsing van radiators of vloerverwarming. Wenst u meer info over verwarmen met zonne-energie of aardgasinstallaties, contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Maesj en Zonen Edegem
itho daalderop
honeywell
buderus

Installatie en vernieuwing van centrale verwarming in regio Antwerpen

Vloerverwarming & radiators in regio Antwerpen

Boilers, waterbehandeling en schoorsteen in regio Antwerpen

bottom of page