top of page

UW BUDERUS INSTALLATEUR IN REGIO ANTWERPEN

Uw Buderus installateur in Edegem, Antwerpen

Als erkend Buderus installateur in de regio Antwerpen beschikken wij over de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij bieden diverse soorten condensatieketels aan, in verschillende modellen gaswandketels en vloerketels. Hieronder vind u een oplijsting van de meest courante modellen CV ketels. Andere modellen zijn uiteraard ook beschikbaar.

Buderus Ketels

Buderus Logamax plus GB172i

De Buderus Logamax plus GB172i is de ideale middenklasse ketel.  Hij combineert een zuinige werking met een modern design en – indien gewenst – beschikt over een internetconnectie.  Buderus biedt u met de Logamatic TC 100 een intelligente regeling die perfect is afgestemd op Buderus systemen. De nieuwe generatie intelligente thermostaten van Buderus kunnen in combinatie met geconnecteerde thermostatische kranen elke individuele woonruimte apart sturen.

Buderus Logamax plus GB192i

De Logamax plus GB192i is het neusje van de zalm onder de gascondensatieketels. Alle componenten zijn ontworpen voor het meeste comfort voor de klant en de hoogste energie-efficiëntie. Dankzij het grote modulatiebereik van 1 tot 10 blijft ook bij een lagere warmtevraag de efficiëntie van het verwarmingssysteem behouden. Op deze manier haalt het systeem hoge rendementen terwijl de energiefactuur laag blijft. Door de integratie van de Logamatic RC310 kan dit verwarmingssysteem tot 4 verwarmingskringen aansturen.

Buderus Logano plus GB212

De Buderus Logano plus GB212 is de ideale vervanging van uw oude vloerstaande ketel. Dankzij de aangepaste hydraulische aansluitingen en zijn lage gewicht is hij snel en efficiënt te installeren. De onderstaande en bijpassende boiler van 130, 160 of 200 liter zorgt voor een compact en esthetisch geheel. Dankzij de optionele KM200 internetmodule kan de ketel
eenvoudig gekoppeld worden met het internet en kan deze bediend worden met de
My Device applicatie.

Buderus Warmtepompen

Buderus Warmtepomp Logatherm WPT en WPTS (sanitair )

Wie zijn sanitair warm water wil opwarmen door gebruik te maken van hernieuwbare energie, kan kiezen voor een sanitaire warmtepomp. In vergelijking met een standaard elektrische boiler kunt u met de Logatherm WPT warmtepompen van Buderus tot 70% besparen op uw energiefactuur voor sanitair warm water voor een gezin van vijf personen. Indien u de sanitaire warmtepomp wilt combineren met thermische zonnepanelen, kunt u opteren voor de Logatherm WPT250 IS (binnenluchtafhankelijk) of WPT 270.3 AS (buitenluchtafhankelijk). Deze types hebben in plaats van een traditionele ingebouwde boiler, een ingebouwde zonneboiler.

Buderus Warmtepomp Logatherm ( verwarming )

De Logatherm warmtepomp is een split lucht/water warmtepomp die geschikt is voor elke situatie. U kunt kiezen voor een mono-energetisch systeem, waarmee u enkel met de warmtepomp verwarmt, of voor een bivalent systeem dat de warmtepomp intelligent combineert met een bijkomende warmtebron. Onze monovalente warmtepompen zijn ideaal voor nieuwbouwwoningen.

buderus

Bij MJZ heating geven we u graag alle informatie over premies en vertellen we u graag welke ketel het meest geschikt is voor uw huis. Als erkend Buderus installateur in de regio Antwerpen beschikken wij over de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. 

Vanuit Edegem servicen wij gemeentes in Antwerpen zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Buderus

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)

bottom of page