top of page

UW CHAUFFAGIST IN ANTWERPEN

Uw erkend chauffagist in regio Antwerpen

Zoekt u naar een chauffagist voor uw centrale verwarming in regio Antwerpen? U kan bij ons terecht voor installatie, (wettelijk) onderhoud en herstellingen i.v.m. uw centrale verwarming, zoals:  

 • Vervangen, vernieuwen of installeren van uw verwarmingsinstallatie

 • Uw boiler laten vervangen 

 • Plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren etc.

 • CV Onderhoud in regio Antwerpen.

Als erkend CERGA installateur voeren het onderhoud van uw cv-ketel op professionele wijze uit voor centrale verwarmingsinstallaties op gas. Na het onderhoud ontvangt u van ons een officieel reinigings- en verbrandingsattest.

Wij houden overal rekening mee en dankzij onze ruime kennis kunnen wij u ook vooraf informeren over alle belangrijke details en dit enkel met hoogstaande merken en materialen zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij adviseren u over de hedendaagse types verwarmingstoestellen, voor een pasklare oplossing: 

 • ultrazuinige (hybride) condensatieketels, 

 • duurzame gasketels, vloerketels, wandketels, etc. 

 • warmtepompen

 • zonneboilers, warmtepompboilers 

 • vloerverwarming 

 • energiezuinige maatregelen zoals thermostaten 
   

Uw warmtepomp installateur in regio Antwerpen 

De warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning in regio Antwerpen te verwarmen. Warmtepompen halen 70% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor u niet alleen het milieu een handje helpt maar ook uw portemonnee. Met een warmtepomp kan u, afhankelijk van het type, uw woning of uw sanitair water verwarmen. Wij zijn erkend chauffagist in regio Antwerpen van Buderus warmtepompen.

Sanitair loodgieter in regio Antwerpen

Lekt uw kraan? Geen warm water meer? Nieuwe kraan, toilet of douche installeren? Voor al uw sanitair problemen in regio Antwerpen kan u rekenen op de professionele en snelle service van onze oerdegelijke loodgieters. 


Zoekt u een sanitair loodgieter in de regio Antwerpen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en vakmanschap gaan wij geen enkel probleem uit de weg. Of u nu renoveert of een nieuwe woning inricht, bij ons bent u aan het goede adres. We staan u graag bij met raad én daad. 

Maesj en Zonen Edegem

Als erkend chauffagist zijn wij al bijna 40 jaar gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitair. Wij bieden een totaaloplossing aan voor onze klanten, van a tot z.

Installatie van centrale verwarming in Antwerpen

Vloerverwarming & radiators in Antwerpen

Boilers, waterbehandeling en schoorsteen in Antwerpen

bottom of page