top of page

UW VERWARMINGSINSTALLATEUR IN KONTICH

Uw erkend installateur van verwarming en sanitair in Kontich

Uw warmtepomp installateur in Kontich

Op dit moment is de warmtepomp een van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning in Kontich te verwarmen. Warmtepompen halen tot wel 70% van hun energie uit de omgeving, zoals aarde, water en lucht. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook op je energierekening.

 

Afhankelijk van het type, kan een warmtepomp gebruikt worden voor het verwarmen van zowel je woning als sanitair water. Wij zijn erkend installateur in regio Kontich van Buderus warmtepompen.

Sanitair loodgieter in Kontich

Badkamerrenovatie in Kontich

MJZ Heating is gespecialiseerd in het installeren en renoveren van badkamers in de regio Kontich. Onze vakmensen kunnen deze klus binnen 2 à 3 dagen voor u klaren. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis en ervaring met zonneboilers en warmtepompen voor warm water. Het gebruik van zonne-energie voor warm water is niet alleen energiezuinig, maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet.

Maesj en Zonen Edegem

Als erkend installateur zijn wij al bijna 40 jaar gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitair. Wij bieden een totaaloplossing aan voor onze klanten, van a tot z.

Bent u op zoek naar een specialist voor uw centrale verwarming in Kontich? Bij ons kunt u terecht voor de installatie, het (wettelijk) onderhoud en reparaties van uw centrale verwarming. Hieronder valt onder andere:

 • Vervangen, vernieuwen of installeren van uw verwarmingsinstallatie

 • Uw boiler laten vervangen 

 • Plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren etc.

 • CV Onderhoud in regio Kontich.

Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om rekening te houden met alle belangrijke details bij zowel nieuwbouw als renovatie. We werken uitsluitend met hoogwaardige merken en materialen en kunnen u van tevoren informeren over alle belangrijke aspecten. We adviseren u graag over de nieuwste verwarmingstoestellen voor een oplossing op maat. 

 • ultrazuinige (hybride) condensatieketels, 

 • duurzame gasketels, vloerketels, wandketels, etc. 

 • warmtepompen

 • zonneboilers, warmtepompboilers 

 • vloerverwarming 

 • energiezuinige maatregelen zoals thermostaten 
   

Lekt uw kraan? Geen warm water meer? Nieuwe kraan, toilet of douche installeren? Voor al uw sanitair problemen in Kontich kan u rekenen op de professionele en snelle service van onze oerdegelijke loodgieters. 


Zoekt u een sanitair loodgieter in de regio Kontich? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en vakmanschap gaan wij geen enkel probleem uit de weg. Of u nu renoveert of een nieuwe woning inricht, bij ons bent u aan het goede adres. We staan u graag bij met raad én daad. 

Installatie van centrale verwarming in Kontich

Installatie & renovatie van badkamers in Kontich

Vloerverwarming & radiators in Kontich

Boilers, waterbehandeling en schoorsteen in Kontich

bottom of page