sanitaire
Installaties

Sanitaire installaties en onderhoud

Problemen met uw sanitair? Bij Maes J & Zoon uit Antwerpen (Edegem) vindt u vakmannen die sanitaire artikelen installeren. U kan echter ook voor de installatie van uw boiler of 

centrale verwarming bij ons terecht. Onze specialisatie is de installatie en renovatie van uw badkamer.

U wenst uw bad te verwijderen en een douche te installeren maar ziet op tegen de impact dat dit met zich meebrengt? De vakmannen van Maes J & Zoon kunnen deze klus voor u klaren op een tijdspanne vanaf 2 à 3 dagen. Contacteer ons voor meer info. 


Maes J & Zoon is een familiebedrijf waar de vader en 2 zonen u steeds van dienst staan en niet enkel in Edegem maar ook groot Antwerpen. Wij kunnen alle sanitaire installaties aan. Wij verzorgen zowel een lekkende kraan, een toilet dat blijft lopen als een volledige renovatie of nieuwbouw. Ook zonneboilers of waterpompen voor sanitair warm water kennen voor ons geen geheimen meer, want warm water op zonne-energie is niet alleen energiezuinig maar ook goed voor de toekomst van onze planeet..

Lekkende kraan, verstopt toilet of een groter sanitair project? Aarzel niet Maes J & Zoon in Edegem te contacteren. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen rond sanitaire installaties en bezorgen u een gratis prijsofferte.

Gratis offerte

Installatie & renovatie van badkamers

Boilers en waterbehandeling

Wij installeren & renoveren elke badkamer in Antwerpen (Edegem)