UW SANITAIR AANPASSEN OF VERNIEUWEN

Sanitaire installaties en badkamer renovatie

Problemen met uw sanitair? Bij Maes J & Zoon uit Antwerpen (Edegem) vindt u vakmannen die sanitaire artikelen installeren. U kan echter ook voor de installatie van uw boiler of 

centrale verwarming bij ons terecht. Onze specialisatie is de installatie en renovatie van uw badkamer.

U wenst uw bad te verwijderen en een douche te installeren maar ziet op tegen de impact dat dit met zich meebrengt? De vakmannen van Maes J & Zoon kunnen deze klus voor u klaren op een tijdspanne van 2 à 3 dagen. Contacteer ons voor meer info. 


Maes J & Zoon is een familiebedrijf waar de vader en de 2 zonen u steeds van dienst staan, niet enkel in Edegem maar ook in groot Antwerpen. Wij kunnen alle sanitaire installaties aan. Wij verzorgen zowel een lekkende kraan, een toilet dat blijft lopen als een volledige renovatie of nieuwbouw. Ook zonneboilers of waterpompen voor warm water kennen voor ons geen geheimen, want warm water op zonne-energie is niet alleen energiezuinig maar ook goed voor de toekomst van onze planeet..

Lekkende kraan, verstopt toilet of een groter sanitair project? Aarzel niet Maes J & Zoon in Edegem te contacteren. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen rond sanitaire installaties en bezorgen u een gratis prijsofferte.

Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes zoals Antwerpen, Wilrijk, Mortsel, Berchem, Kontich, Aartselaar Schelle, Wommelgem en omstreken. 

Contacteer Ons

Installatie & renovatie van badkamers

Boilers en waterbehandeling

Wij installeren & renoveren elke badkamer in Antwerpen (Edegem)