onderhoud & herstelling

Onderhoud verwarmingsinstallaties en herstellingen

Het familiebedrijf Maes J & Zoon te Edegem, Antwerpen, heeft bijna 40 jaar ervaring met het onderhoud van uw centrale verwarming. Ook voor de installatie staan wij klaar! Wij voeren het onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie, condensatieketel, aardgasinstallatie of andere na-service en herstellingen met de grootste zorg uit. Zijn er problemen met uw zonneboiler, vloerverwarming of warmtepomp? Ook dan kan u bij ons terecht. Wij werken tevens met condensatieketels van Buderus.


Verplicht onderhoud van verwarmingsinstallaties

Ook voor het verplichte onderhoud van uw verwarmingsinstallatie kan u bij ons terecht, met wettelijke attesten, zodat u in orde bent met de verzekering. Wij helpen er u ook aan herinneren: elke twee jaar sturen we een bericht aan onze vaste klanten dat er een onderhoud dient te gebeuren aan uw gasketel!

Uw 24/7 loodgieter en installateur in regio Antwerpen 

Snel hulp Nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 03 458 34 33 voor een snelle en grondige interventie.  

Kortom, voor het onderhoud of depannage van uw verwarming kan u best Maes J & Zoon contacteren, dan bent u zeker dat de werken goed en verzorgd zullen uitgevoerd worden.

Cerga professionele installateur

Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Antwerpen, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Contacteer Ons

Onderhoud en herstellingen van centrale verwarming

Onderhoud en herstelling van boilers & waterbehandelings installaties

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)