Condensatieketels

Besparen op energie is eigenlijk super eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is uw oude cv-ketel (zeker als die meer dan 20 jaar oud is) te laten vervangen door een condensatieketel die de waterdamp uit verbrandingsgassen omzet in nieuwe warmte. Met een condensatieketel hoeft u niets aan warmte in te boeten, maar bespaart u toch al gauw jaarlijks tot dertig procent op uw energiefactuur!

Wat doet een condensatieketel precies?
Condensatieketels laten de waterdamp die normaal vrijkomt uit verbrandingsgassen niet ontsnappen. De waterdamp condenseert in de condensatieketel en wordt zo omgezet in nieuwe warmte. En dat voelt u aanzienlijk in uw portefeuille.

We horen u weer denken: maar, daar moet ik toch eerst een flinke investering voor doen? Inderdaad, maar die investering heeft u er zo weer uit en daarna bespaart u alleen maar. Bovendien kunt u aanspraak maken op een premie wanneer u uw verouderde verwarmingsinstallatie laat vervangen door een condensatieketel.

Bij Maes J & zoon geven we u graag alle informatie over premies en vertellen we u graag welke condensatieketel het meest geschikt is voor uw huis. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van uw condensatieketel.

Meer informatie over de producten van verschillende merken vindt u op onze informatiepagina.

Neem contact met ons op