top of page

ITHO DAALDEROP PRIJZEN & INFO

Itho Daalderop ketels

Bij Maes J en Zoon kan u terecht voor de professionele installatie, het onderhoud en de herstelling van Itho Daalderop verwarmingstoestellen. Wij bieden diverse soorten condensatieketels aan, in verschillende modellen gaswandketels en vloerketels. Hieronder vind u een oplijsting van de meest courante modellen. Andere modellen zijn uiteraard ook beschikbaar.

Itho Daalderop Cube One

Itho Daalderop Cube One is een condenserende cv-ketel die bestaat in 2 versies, de 24/35 en de 30/35. Het verschil hiertussen is het cv-vermogen. Deze ketel is standaard uitgerust met een Alu-SI cv-wisselaar van 24 kW of 30 kW. Door zijn veelvuldigheid in regelmogelijkheden, weersafhankelijk of via modulerende kamerthermostaat en/of via een gewone kamerthermostaat, kan de Cube One toegepast worden in elke woning of appartement met zowel vloerverwarming, radiatoren of convectoren. 

Itho Daalderop Cube Duo

De Cube Duo is de enige ketel op de Belgische markt die beschikt over twee regelbare groepen die standaard in de ketel zijn ingebouwd. Hierdoor hoeven er geen dure pompverdeler, evenwichtsfles en een driewegmengkraan te worden toegepast. De aanvoer en de retour van beide circuits kunnen direct worden aangesloten op de Cube Duo en de regeling is geïntegreerd in de software van de ketel. Hiermee wordt uw cv-installatie
eenvoudiger, goedkoper en bovendien ook zuiniger.

Itho Daalderop Combifort²

De Combifort² staat bekend als een sanitair warm water kanon. Naast zijn grote sanitaire capaciteit is deze ketel ook uniek door zijn tweede cv-kring aansluiting. Op deze manier warmt uw radiator in de badkamer op terwijl er iemand onder de douche staat. Uiteraard is er ook een primaire aansluiting waar de rest van uw woningverwarming op aangesloten is en
onafhankelijk gestuurd wordt door een kamerthermostaat en/of een weersafhankelijke regeling. De Itho Daalderop Combifort² is een condenserende cv-ketel die bestaat in 4 versies, de 24/50+, 24/80+, 32/80+ en de 40/80+.

itho daalderop

Bij Maes J & Zoon geven we u graag alle informatie over premies en vertellen we u graag welke ketel het meest geschikt is voor uw huis. Als erkend Itho Daalderop installateur in de regio Antwerpen beschikken wij over de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. 

Cerga logo

Vanuit Edegem servicen wij alle gemeentes zoals Wilrijk, Kontich, Lint, Aartselaar, Reet, Rumst, Mechelen, Boom, Mortsel, Hemiksem, Berchem, Antwerpen, Borgerhout, Hoboken, Niel, Hemiksem, Deurne, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Zandhoven Schilde, Zoersel, Boechout, Lier, Konings-hooikt, Heist-op-den-berg, Berlaar, Wommelgem, Ranst, Wijnegem, Vremde, Borsbeek. 

Itho Daalderop

Maes Jean & Zoon

Ook onderhoud van verwarming niet door ons geplaatst in regio Antwerpen (Edegem)

bottom of page